И дръжките !И внимавай да не изхвърлиш дунапренчетата,защото после с тях ще залепиш тавана,та да не ти виси като моя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
След 3 години ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеМай сенниците...
Дунапрена по-скоро уплътнява отколкото да държи, ама ако имаш лепило няма да е лошо да му лепнеш малко ... mordohy - не знам как ти е виснал тавана при положение, че е твърд. Ся твоя ако е мек ... твой проблем33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеДа
Дунапрена по-скоро уплътнява отколкото да държи, ама ако имаш лепило няма да е лошо да му лепнеш малко ... mordohy - не знам как ти е виснал тавана при положение, че е твърд. Ся твоя ако е мек ... твой проблем
Хахаааа дечко се ебава с чичко
май ставаше дума за плата, който е залепен на твърдата кора да се отлепи, ма де да знам аз имам кораб
Comment
-
Шибидаха държи тавана.Кората ми е от някакви пресовани конци и парцали.На нея съм залепил новата кожа,но отдолу имаше твърди дунапренени парчета ,с които беше залепена за ламарината.Обявих ги за ненужни и сега И тавана ми висиНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
цвета на тавана най-вероятно ще е черен ,все пак ми е любимия цвят ,но може и да има някакви елементи от червена кожа ама трябва да го измисля ,обаче тавана е боаядисан с некаква бяла боя и е голяма цигания ,тия белите дръжки на вратите и духалките съм ги направил 4ерни вече ,сега наъ-големия зор е да тапицирам конзолите и таблото тавана по нататак ще е ,той е лесенLast edited by staiger; d.m.y г., 00:01.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Колкото е по-светъл тавана-толкова по-дбре!Мислиш ли как ще си през лятото!?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолкото е по-светъл тавана-толкова по-дбре!Мислиш ли как ще си през лятото!?
Такова нещо няма има едно предаване на ловци на митове специало за това спряха 2 абсолютно еднакви коли (като марка и модел салон абсолютно сичко беше еднакво) с единствената разлика че едната беше черна с черен салон а другата съответно бяла с бял салон за 2 часа температурите бяха абсол'тно еднакви за5 също и така митът за черната и бялата кола е разбит.Така че няма значение какъв цвят ти е колата като е жега на сички им е топло по еднаквом.
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеабе черен е идеално
Ако някои знае по какъв начин мога да го боядисам черен да кажеАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеСъгласен и аз искам да си нправя тавана черен таман няма се цапа а и също така искам да намеря начин да си боядисам и мокета черен че тва зелено ми е много тъпо от къв зор зелено са сложили че и на сички е така.
Ако някои знае по какъв начин мога да го боядисам черен да каже33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Не знам двамата мустакати идиоти,как са разбивали мита,щото аз съм ги гледал как разбиват мита за запалването на корабите от Архимед,но после гледах и един филм от 30-те години,как действително запалиха кораб , само с лъснати до блясък щитове.Опита е направен под егидата на Атинския университет и няма как да е измама.Просто тогава не е имало тия технологии в киното,а и няма защо да лъжат.Разбиха и мита за сцепването на стрелата от друга стрела,а след половин година даваха и японец и едно монголче,как си цепят стрелите.Зареьи ги тия.Аз знам как печеше в асконата ми,когато беше тъмносиня и после,като я боядисах светло бежева.А номера с боядисаната крушка и термометрите се прави още в основното училище по физика. го това,но верно ще ти се затъмни купето и ще си като в миша дупка.
Все пак,решението и колата са си твои!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Пак се сетих за тампоните на двигателя отпред и на купето ама нещо не намерих теми да се ориентирам как най-лесно се сменят без да се вкарам в некакъв филм на ужасите .Надявам се за предния да не се наложи да свалям радиатора ,вече антифриза е сменен и не ми се ще да го точа пак ,че после много време отнема докато се обезвъздуши системата събра към 7 литра течност мислех ,че е по малко ама май е толкова някаде.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Предния се сменя лесно.Няма да ти давам акъл.Само го почни и ще схванеш!Развиваш болтовете и повдигаш леко на крик мотора и си излиза!Задния е ебана работа.Трябва ти пак крик и с него да фиксираш тампона,щото и там има един реглаж,който всички пренебрегват,ама после - що лоста за скоростите заяжда!?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment